Leerboeken Papiamentu

Op deze pagina ziet u enkele boeken om Papiamentu te leren.

Papiaments op reis op zakformaat is een handige zinnengids voor op de Nederlandse Antillen, met een woordenlijst van de meest gebruikte woorden, handige zinnen voor onderweg, culinaire woordenoverzicht en een beknopte grammatica.

Dit woordenboek heeft 24.500 ingangen het meest uitgebreide woordenboek Papiaments-Nederlands. Daarnaast bevat het een lijst van 270 minimale woordparen met betrekking tot de toon. Dit zijn woorden met gelijke spelling, maar waarvan de betekenis bepaald wordt door de toonhoogte. Ook verkrijgbaar Hulandes – Papiamentu.

Dikshonario / Woordenboek Papiaments-Nederlands / Nederlands-Papiaments is een handzaam woordenboek dat uitkomst biedt in de praktijk van alledag. Een juiste vertaling van veel voorkomende woorden ligt binnen ieders handbereik. De uitgave vormt een belangrijke steun voor zowel Nederlandstaligen die Papiaments willen leren. Het woordenboek bevat zowel een uitgebreide woordenlijst Papiaments-Nederlands als een uitgebreide woordenlijst Nederlands-Papiaments. Daarnaast bevat het uitspraakregels voor beide talen.

Al deze boeken zijn verkrijgbaar bij
Addo’s Books, Toys, Office Supplies
Kaya Industria 17
Tel: 7176618

This div height required for enabling the sticky sidebar
Commentaar?
Commentaar?
Heeft u opmerkingen, suggesties of tips
Volgende
Geef u e-mail als u contact wil over uw feedback.
Terug
Opsturen
Dank u voor uw feedback!