Caribische boekenspecialist – Inburgeren op Bonaire

Bestel hier uw Antilliaanse en Surinaamse boeken

Bonaire Leeslijst

Met deze boeken leert u Bonaire beter kennen.

De Prijs van de Zee
Erich Zielinski

Deze op Bonaire gesitueerde roman speelt zich voornamelijk af in Playa Frans, een godvergeten gat waar de weg verloren gaat tussen saliña en de zee. De mensen leven er al jaren dicht bij de zee, op de zee en van de zee tot aan het isolement op zekere dag plotsklaps een einde komt.

Koop bij Addo’s Bookstore op Bonaire het boek of hier in Nederland:

De laatste kamer
de ontrafeling van een moordzaak
Geert-Jan Knoops
Op 15 juli 2005 worden op Bonaire twee broers vermoord aangetroffen bij de vuurtoren Spelonk. Ze zijn op afschuwelijk wijze om het leven gebracht. De Bonairiaanse gemeenschap is geschokt. De drie mannen die ervoor worden opgepakt, worden tot in hoogste instantie voor deze moorden veroordeeld. Maar de veroordeling van twee van hen roept bij sommigen veel twijfel op.

Koop het boek bij Addo’s Bookstore op Bonaire of hier in Nederland:

De tragiek van Bonaire
Trix van Bennekom

De Tragiek van Bonaire is het verhaal van een bijzonder eiland in een uithoek van het Koninkrijk. Bonaire. Sinds 10 oktober 2010 een stukje tropisch Nederland. Teruggekeerd in de schoot van het oude moederland.

 De invasie van Haagse ambtenaren, onder leiding van Henk Kamp, die vertellen dat alles anders moet. Ja zeggen, nee doen. Geopolitiek in de achtertuin van de Verenigde Staten. Maar vooral ook de geschiedenis van de mensen voor wie het eiland al vele generaties de navel van de wereld is

Koop het boek bij Addo’s Bookstore op Bonaire of hier in Nederland:

Deze boeken zijn verkrijgbaar bij Addo’s Books, Toys, Office Supplies
Kaya Industria 17
Tel: 7176618 / 7016618

This div height required for enabling the sticky sidebar