Caribische boekenspecialist – Inburgeren op Bonaire

Bestel hier uw Antilliaanse en Surinaamse boeken

Belastingdienst

U heeft op een bepaald moment een CRIB nummer nodig.

Wat is een CRIB-nummer?
Een CRIB-nummer is een uniek persoonsgebonden nummer voor iedereen die geregistreerd staat bij de Belastingdienst Caribisch Nederland. Het nummer is in de eerste plaats bedoeld voor contact tussen personen en overheidsinstanties. Hierbij moet u denken aan de Belastingdienst, het Openbaar Lichaam, Sociale Zaken of Studiefinanciering. Door het gebruik van een CRIB-nummer kunnen bijvoorbeeld betalingen op een eenvoudige manier correct worden verwerkt. 

Waar heeft u het voor nodig?
Een CRIB-nummer heeft u nodig wanneer u contact heeft met de Belastingdienst, bijvoorbeeld bij het invullen van  uw aangifte inkomstenbelasting. Bij betalingen aan de Belastingdienst moet u dit nummer vermelden. Ook wanneer u op Bonaire een auto of motor koopt en het kenteken op uw naam wilt zetten bij het Openbaar Lichaam, heeft u een CRIB-nummer nodig . Daarnaast heeft uw (toekomstige) werkgever het CRIB-nummer nodig voor het bijhouden van de loonadministratie.

Adres
Openingstijden
Telefoon
Website

Kaya L.D. Gerharts 12

Openingstijden: Maandag t/m donderdag 08:00 – 16:00;

vrijdag 08.00 – 15:30

+599 715 8585

Klik

hier

.


Een oudere man leeft als een kluizenaar buiten de stad. In het gezelschap van vier honden, een grote drankvoorraad en een pistool op het nachtkastje overpeinst hij tijdens een lange nacht zijn leven, tot de ochtend weer aanbreekt: `Buiten hoor ik het gekraai van hanen. De morgen loeit weer aan en is niet te vertrouwen.

This div height required for enabling the sticky sidebar